Hilsen fra formanden

Haderslev Jægerforening er Sønderjyllands største Jagtforening med ca. 350 medlemmer. Vi i bestyrelsen har igen i år sat et årsprogram sammen, som vi håber, kan dække alles behov for jagtrelaterede aktiviteter – sportsligt og socialt

Haderslev Jægerforening har stadig en usædvanlig god lejeaftale med Forsvaret og Haderslev Kaserne om brug af riffelbanen i Vesterskoven, Haderslev. Vi vil gerne værne om denne gode aftale og det gode samarbejde. Vi opfordre til at I medlemmer vil benytte banen flittigt – på den måde kan vi i fællesskab synliggøre behovet for skydetræning/indskydning og ønsket om den fremtidige bevarelse af riffelbanen i Vesterskoven.

Haderslev Jægerforening besidder 4 mobile flugtskydnings vogne, dem har du mulighed for at leje! Du kan læse mere her: Flugtskydning.

Vi tilbyder i foreningen også jagthundetræning. Læs mere her: Hundetræning

Husk altid at tjekke vores aktiviteter på forsiden af vores hjemmeside:

Siden vil så vidt muligt altid være opdateret med de nysete tiltag.

Med disse ord vil jeg ønske jer alle Knæk og Bræk.

Lars Lykke Kristensen Formand