Haderslev

Bemærk: Denne kan også
kaste 60 mm. duer !

Flugtskydning

Foreningen råder over fire mobile skydevogne, hvoraf to er med nikkedukke.
Ved disse mobile skydevogne har du mulighed for, at gøre en indsats for at forbedre din skydning, samtidigt med at vi har det sjovt.

Tá gerne en kammerat med !

Alle skytter, hjælper, børn, unge og gamle opfordres til at bruge lyddæmpende beskyttelse samt skyde-/beskyttelsesbriller.

Udlejning:
Foreninger og private har mulighed for at leje foreningens flugtskydningsmateriel, dog kun ledsaget af en flugtskydningsinstruktør fra Haderslev Jægerforening.
Efter nærmere aftale kan vores flugtskydningsinstruktører medbringe våben, og således danne den perfekte ramme for et firmaevent, polterabend eller intensiv skydetræning.

HUSK: Ved Polterabend (og øvrige skydninger) må ingen af de tilstedeværende have indtaget alkohol, vores instruktører er ansvarlige for sikkerheden, og har således ret til at afbryde/standse skydningen (i den den sammenhæng ydes ingen refusion).

Lejepriser:
   800,- kr. Leje pr. vogn inkl. 500 lerduer (svarende til 20 serier á 40,-)
+ 600,- kr. Transport og flugtskydningsinstruktør pr. skydning (kan ikke fravælges)
1.400,- kr. 1. vogn, inkl. lerduer, transport og instruktør

800,- kr. pr, efterfølgende vogne ved samme skydning, inkl. 500 lerduer

40,- kr. pr. efterfølgende/supplerende serie (25 lerduer)

Iflg. loven skal der forefindes en person med gyldigt instruktøruddannelse ved hver skydning. Når du lejer flugtskydningstrailere medfølger således en af Haderslev Jægerforenings uddannede flugtskydningsinstruktører.

Har du spørgsmål, så skriv til os her: flugtskydning@haderslev-jaegerforening.dk

Flugtskydning

Har du en mark som opfylder betingelserne for midlertidig skydning, så kontakt gerne Skydeudvalget:

Bjarke Beck - flugtskydning@haderslev-jaegerforeing.dk
Frederik Dyhrberg - hagl@haderslev-jaegerforening.dk

Vi stiller gerne op!

Følgende dage kan du finde vores mobile skydebane på Tøndervej (Bag kørerteknisk anlæg):

Sæsonen er slut på Tøndervej.

Klik på dette link for at se kort: Placering.

Der er altid flugtinstruktør tilstede på skydebanen. Vores instruktører står altid til rådighed med hjælp og vejledning.
Der kan købes patroner ved indskrivningen.

Jagttegnskursister er også velkomne på vores bane.

Vel Mødt!