Vildtsygdomme & Hygiejne

Kurset opfylder bl.a. de tyske krav for vildthåndtering - ”Kündigen Person”.

Arrangør: Haderslev Jægerforening i samarbejde med Danmarks Jægerforbund

Forplejning: Undervejs på kurset serveres sandwich el. lign., 1 øl eller sodavand - og fri kaffe - alt inkl. i prisen.

Dette kursus opfylder lovkravene i EU forordning 853/2004, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed. Efter kurset skal kursisten have kendskab til følgende områder:

Indhold:
Vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd.

• Unormal adfærd og patologiske ændringer som følge af sygdomme, miljøforurening eller andre faktorer, der kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises.
  • Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering, transport og udtagning af organer m.v. efter aflivning af vildtlevende vildt.
  • Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt.

Målgruppe:
Jægere der tager på jagt i udlandet. Samt jægere der ønsker at videresælge større mængder vildt til vildthåndteringsvirksomheder. Ved kursets afslutning udstedes personligt kursusbevis - på dansk, engelsk og tysk.

• Underviser: Dyrlæge fra DTU-Veterinærinstituttet.
  • Medbring jagttegn. Nødvendigt for udstedelse af kursusdiplom
  • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Holst Lehn på telefon  2871 2015 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

VIGTIGT - du skal tilmelde dig og betale på dette link:   event IT | Haderslev Jægerforening

Begivenhedsoversigt

Startdato 07-11-2023 17:55
Slutdato 07-11-2023 22:00